Kulttuuripalkinto Kompassiruusu 2019

"Kulttuuripalkinto Kompassiruusu 2019 jaetaan monivuotisesta ja menestyksellisestä työstä kehittää Bromarvia elävänä ja elinvoimaisena kylänä. Puolet palkinnosta jaetaan Ragna-Lise Karlssonille ja Tanja Erikssonille. He perustivat kyläkaupan Skafferi Ett Bromarviin kohta yhdeksän vuotta sitten. Toinen puolikas palkinnosta jaetaan Bromarvin kylätoimikunnalle, joka on toiminallaan elävöittänyt kylää kesätorilla, palvelulaiturilla, jätekäsittelyasemalla ja uudella pienvenesatamalla. Sitoutuneisuus ja tulokset toimivat kannustavina esimerkkeinä sille, miten yhdyskuntia voidaan elävöittää harvaan asutuilla alueilla koko Suomessa”.
Tanja Eriksson ja Ragna-Lise Karlsson ylläpitävät kyläkauppaa Skafferi Ett joka tarjoaa monia kysyntälähtöisesti räätälöityjä palveluja.
Bromarvin kylätoimikunnan puheenjohtaja Henrik Huldin on ollut keskeinen henkilö mm. uuden pienvenesataman kehittämisprojektissa.

Puheenjohtaja Nils-Erik Villstrand pitää onnittelupuheen

Lahjoitusrahaston sihteeri Kristian Donner pitää monia lankoja käsissään.
Iloinen ja tyytyväinen juhlayleisö.
Palkintojen vastaanottajat ja onnittelijat Petras Cateringin Ravintola Theodors`issa Bromarvissa.

Orkesteri Jalmar Donner (kitara), Max Malmberg (ukulele), Josef Donner (laulu) och Oleg Donner (haitari) musisoivat ja lauloivat monia saaristoaiheisia kappaleita jotka oivalla tavalla vahvistivat ympäristön ja toiminnan elementit Bromarvissa.